Meny

Vår säsongsanpassade meny. À la carte-menyn byts ut tre gånger om året för att passa det bästa råvarorna just nu.

Serveras
Måndag – lördag kl 18.00-21.30
Söndagar kl 18.00-20.00 

 

Förrätter

Sotad sojamarinerad lax
Morotspuré / Ingefära / Pepparrot
125kr

Gravad Pilgrimsmussla
Lemoncurdskum / Havtorn / Stjälkselleri / Äpple
135kr

Tegelrökt lufttorkad gris
Jordärtskocka / Rödlök / Hasselnöt / Tranbär
125kr

Ugnsbakad omelett
Svamp / Jordärtskocka / Rödlök / Krasse
115kr

 


Varmrätter

Glaserad lammrostbiff

Bakad rödlök / Palstenacka / Vit böncreme / Honung / Mynta / Rödvinssky
265kr

Vitlök och kumminrostad kalv

Bakad kålrabbi / Svartkål / Rostad lökcreme / Svarta bönor / Linser / Örtsky
255kr

Rimmad halstrad torsk

Grön ärtpuré / Pak choi / Sparris / Fänkål / Musselsås
265kr

Helrostad rotselleri


Vit böncremé / Palsternacka / Rostad lök / Pak choi / Romanesco / Portvinsvierge
225kr




Desserter

Mörk chokladfondant

Hallonsorbet / Chokladmaräng / Saltad kola / Färskostskum
125kr

Citron och lakris 
Drömsmulor / Svarta vinbär / Karamelliserat socker
115kr

Bakat äpple
Honungsrostat havre / Torkat äpple / Kardemumma / Vanilj
115kr

Två närproducerade ostar
Fruktbröd / Krusbär- och morotsmarmelad
145kr

Vanns praliner de lux

Tre praliner med passande tillbehör från kvällens kock
145kr