Kvällsmeny

Välkomponerade två- och trerättersmenyer för att ge en gastronomisk
upplevelse från början till slut. För er som har en tvårättersmiddag inkluderat i paketet ingår förrätt och varmrätt.

Mellan den 7/7 och 13/8 utgår våra kvällsmenyer och ersätts med Vanns sommarbuffé

 

Måndag

Förrätt
Gravad pilgrimsmussla 
med lemoncurdskum, havtorn, stjälkselleri och äpple

Varmrätt
Vitlök- och kumminrostad kalv
med kålrabbi, svartkål, rostad lökcréme, svarta bönor, linser och örtsky

Efterrätt
Mörk chokladfondant
med hallonsorbet, chokladmaräng, saltad kola och färskostskum

Tisdag

Förrätt
Tegelrökt, lufttorkad gris
med jordärtskocka, rödlök, hasselnöt och tranbär

Varmrätt
Rimmad halstrad torsk
med grön ärtpuré, pak choi, romanesco, fänkål och musselsås

Efterrätt
Citron & lakrits
med drömsmulor, svarta vinbär och karamelliserat socker

Onsdag

Förrätt
Sotad sojamarinerad lax
med morotspuré, ingefära och pepparrot

Varmrätt
Glaserad lammrostbiff
med bakad rödlök, palsternacka, vit böncréme, honung, mynta och rödvinssky

Efterrätt
Bakat äpple
med honungsrostat havre, torkat äpple, kardemumma och vanilj

Torsdag

Förrätt
Gravad pilgrimsmussla
med lemoncurdskum, havtorn, stjälkselleri och äpple

Varmrätt
Vitlök- och kumminrostad kalv
med bakad kålrabbi, svartkål, rostad lökcréme, svarta bönor, linser och örtsky

Efterrätt
Mörk chokladfondant
med hallonsorbet, chokladmaräng, saltad kola och färskostskum

Fredag

Förrätt
Tegelrökt, lufttorkad gris
med jordärtskocka, rödlök, hasselnöt och tranbär

Varmrätt 
Rimmad halstrad torsk
med grön ärtpuré, pak choi, romanesco, fänkål och musselsås

Efterrätt
Citron & Lakrits
med drömsmulor, svarta vinbär och karamelliserat socker

Lördag

Förrätt
Sotad sojamarinerad lax
med morotspuré, ingefära och pepparrot

Varmrätt
Glaserad lammrostbiff
med bakad rödlök, palsternacka, vit böncréme, honung, mynta och rödvinssky

Efterrätt
Bakat äpple
med honungsrostat havre, torkat äpple, kardemumma och vanilj

Söndag

Förrätt
Tegelrökt, lufttorkad gris
med jordärtskocka, rödlök, hasselnöt och tranbär

Varmrätt
Rimmad halstrad torsk
med grön ärtpuré, pak choi, romanesco, fänkål och musselsås

Efterrätt
Citron & lakrits
med drömsmulor, svarta vinbär och karamelliserat socker